Skip to main content

NOVÁ Škoda Superb

Nová Škoda Superb sa vyznačuje elegantným a moderným dizajnom. Ostré línie, úzke svetlomety, tmavé matné chrómové doplnky a až 19-palcové kolesá dodávajú vozidlu robustný a dynamický vzhľad. Kryštalické LED Matrix svetlomety, skulpturálny prepracovaný dizajn a osemhranná mriežka chladiča zabezpečujú okamžitú rozpoznateľnosť.

Interiér nového Superb je priestranný a dômyselný, ponúka veľkorysý priestor a množstvo možností konektivity. Vnútorné vybavenie zahŕňa vyhrievané a vetrané masážne sedadlá, funkciu Smart Comfort Entry, trojzónovú klimatizáciu a množstvo inovatívnych riešení pre pohodlnú jazdu. Vďaka 13″ informačno-zábavnému systému, 10″ virtuálnemu kokpitu a head-up displeju vám neuniknú žiadne dôležité informácie. Interiér je doplnený o prístrojovú dosku s ozdobným rebrovaním a nastaviteľným ambientným osvetlením, ktoré navodzuje vzrušujúcu atmosféru.

Superb je vybavený pokročilými technológiami, ktoré zahŕňajú najmodernejšie asistenčné systémy pre vodiča, bezpečnostné prvky ako až 10 airbagov a systém eCall. Technológie ako Travel Assist a špičkové LED osvetlenie zvyšujú bezpečnosť a komfort jazdy.

Model Superb ponúka rôzne motorizácie, spĺňajúce emisné limity EÚ 6 AP. Benzínové motory sú vybavené filtrom pevných častíc GPF, zatiaľ čo naftové motory majú systém vstrekovania typu common-rail s filtrom pevných častíc DPF. Okrem toho si môžete vybrať aj Mild Hybrid motor.

Škoda Superb prichádza s rôznymi úrovňami výbavy: Selection, Top Selection a L&K. Na výber máte aj Škoda Superb Combi. Každá z nich ponúka špecifické prvky ako Matrix-LED svetlomety, vyhrievané čelné sklo, elektricky ovládané piate dvere a adaptívny podvozok DCC Plus. Nová Škoda Superb taktiež ponúka dostatok úložného priestoru a 645-litrový kufor.

Vyskúšajte novú vlajkovú loď novej generácie Škoda – Škoda Superb.

Vždy najlepšia ponuka

    *Odoslaním formulára beriem na vedomie, že moje osobné údaje v ňom uvedené budú použité iba za účelom organizačného zabezpečenia mojej požiadavky a po jej naplnení budú vymazané z informačného systému spoločnosti AutoBors s. r. o.

    Cenníky Škoda Superb na stiahnutie:

    Na odkazoch nižšie  si môžete stiahnuť aktuálne cenníky Škoda Superb.
    Ceny v cenníkoch sú odporúčané a uvedené v EUR vrátane DPH.

    Nová Škoda Superb

    (Platný od 23. 05. 2024)

    Nová Škoda Superb L&K

    (Platný od 23. 05. 2024)

    Škoda Superb

    (Platný od 08. 01. 2024)

    Škoda Superb Final Edition

    (Platný od 08. 01. 2024)

    Škoda Superb Sportline

    (Platný od 08. 01. 2024)